Preloader
t: +32 477 886676

Support

Support

IT ondersteuning waar nodig

Wij bieden ondersteuning aan kleine tot grote bedrijven. Zowel kleine taken als grotere projecten boeien ons. Ook dagdagelijkse ondersteuning behoort tot onze diensten.

Heb je een vraag of een probleem, of heb je een idee voor een project, aarzel dan niet om ons te contacteren. We bekijken dit graag samen met jullie om nadien de mogelijkheden te bespreken.

Onze missie is om de manier van werken van onze klanten te vereenvoudigen.

 

 

Training

Oefening baart kunst

We zorgen ervoor dat onze klanten het gebruik van de programma’s en tools op een snelle manier en met zo weinig mogelijk hindernissen kan integreren in het dagdagelijks werk. De trainingen worden gegeven op maat en op vraag van de klant. We beginnen met een algemene cursus. Van daaruit wordt de focus gelegd op de knelpunten.

 

Onze troeven

Waarom kiezen voor ons bedrijf?

Ervaring

Wij  hebben meer dan 25 jaar ervaring als IT specialist, waarvan 10 jaar in de transportsector. Daarnaast zijn wij ook actief in andere sectoren zoals bouw, landbouw, auto en horeca.

Flexibiliteit

Wij proberen ons zo flexibel mogelijk op te stellen om zo snel en zo goed mogelijk in te gaan op de wensen van de klant. Ons doel is om de manier van werken van onze klanten te vereenvoudigen zodat zij zich op hun ‘core business’ kunnen focussen.

Competenties

Dankzij de jarenlange ervaring en de gevolgde trainingen en opleidingen hebben we de nodige competenties vergaard om de klant op een professionele manier te ondersteunen op digitaal vlak. De wereld van nu staat niet stil. Wij zorgen voor de nodige ‘updates’ voor onszelf en ons bedrijf zodat ook de technologie van onze klanten niet stilstaat, maar meegroeit.