Preloader
t: +32 477 886676

DID Solutions is een ICT bedrijf

Featured Image
DID Solutions
IT op maat

Wie zijn wij?

DID Solutions is een ICT bedrijf gevestigd in Lille in de Antwerpse Kempen. Sinds 2006 levert het diensten op het gebied van Informatie en Communicatietechnologie (ICT) in de breedste zin van het woord. Daarbij fungeert het als centraal aanspreekpunt voor zijn klanten. Of het nu gaat om hardware, software op maat gemaakt, betrouwbare servers, netwerken en/of kantoor automatisering, DID Solutions kan de gepaste oplossing bieden.

Door kwalitatief hoogstaande producten en een klantgerichte service hoeft u geen zorgen meer te hebben om uw automatiseringsomgeving. Zowel bedrijven als particulieren kunnen met hun ICT vragen terecht bij DID Solutions. Er wordt samen gezocht naar een pakket op maat.

De drijvende krachten achter DID Solutions zijn al sinds 2004 actief in maatwerk oplossingen. Daarbij is onder andere expertise opgebouwd op logistiek gebied met name in de automobiel industrie. De maatwerk oplossingen die ontwikkeld zijn voor deze branche zijn toonaangevend. Auto onderdelen vragen om een efficiënte en snelle logistieke afhandeling. Deze dynamische branche kenmerkt zich nog meer door specifieke regelgeving en verregaand geautomatiseerde leveranciers en klanten. Verder levert DID Solutions ook diensten in de transportsector, in de voedingssector, aan particulieren, …

De grote troeven van het bedrijf zijn onder andere flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteit en maatwerk. Wijzigingen kunnen snel en adequaat omgezet worden in een geautomatiseerde oplossing. Zo wordt de software platformonafhankelijk ontwikkeld. Dat wil zeggen dat deze bijvoorbeeld zowel in een Unix omgeving als op het Microsoft Windows platform kan draaien.

 

Microsoft 365 Microsoft 365

Office 365 toepassingen

Ontdek meer
DEVELOPMENT DEVELOPMENT

Software ontwikkeling op maat. Van facturatie tot complete bedrijfstoepassingen.

Ontdek meer
MARKETING MARKETING

Inhouse marketing specialist aanwezig

Ontdek meer
SUPPORT SUPPORT

Support 24/7 voor al uw aangekochte producten.

Ontdek meer
Hardware Hardware

Wij kunnen u alle nodige hardware zelf leveren, van laptops tot complete serverfarms.

Ontdek meer
Cloudtoepassingen delen

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud is een term die gebruikt wordt voor serveropstellingen bij bedrijven die deels ter plaatse geïnstalleerd zijn en deels in de cloud. Sommige zaken draaien nu eenmaal beter of eenvoudiger in de cloud zoals bv. mail en andere zaken beter ter plaatse, bv. een server voor ERP-pakket met scanners of weegschalen.

Wij maken op maat van uw behoefte een stabiele, betaalbare en uitbreidbare hybride serveropstelling.