Preloader
t: +32 477 886676

Cloud

'Cloud based solutions'

Werken in de cloud is een stap vooruit. Ook wij gaan mee. Van documentenbeheer tot software en servers, de meeste van onze producten zijn ‘cloud based’.

 

Toegankelijk

Overal heb je toegang tot jouw programma’s, documenten en gegevens die zich in de cloud bevinden. Zolang je toegang hebt tot een apparaat met internetverbinding kan je gewoon verder werken. Ook telewerken en vanop afstand samenwerken wordt dus gemakkelijker.

Flexibel

De benodigde capaciteit en het aantal gebruikers kan eenvoudig aangepast worden afhankelijk van de huidige behoefte. De aanpassingen kunnen doorgevoerd worden in twee richtingen. De capaciteit en het aantal gebruikers kan dus verhoogd worden, maar ook even goed verlaagd worden op vraag van jouw bedrijf.

Kostenbesparend

Geen dure hardware om ruim te voorzien in de capaciteit die op een dag nodig zal zijn. Je betaalt maandelijks en enkel voor de capaciteit die je nodig hebt.

Toekomstgericht

Mee met de tijd… In deze snel veranderende wereld is het zeker ook voor bedrijven belangrijk om hun bedrijfsprocessen mee te laten groeien. Cloud computing is hiervoor al een grote stap in de juiste richting.

Veilig

Geen hardware meer die stuk kan gaan, waardoor documenten kwijt geraken. Ook al begeeft een apparaat het, via een ander toestel kan je netjes terug inloggen met toegang tot jouw cloudbestanden.